13 april, 2017 kl. 8:21 av & inlagd under Affärskonsult, Föredrag, Inspiration.

Anna Forsberg och Malin Gustafsson
Dubbelt upp!
Torsdag 20 april finns det möjlighet att höra två inspirerande föreläsningar. Anna Forsberg och Malin Gustafsson gör gemensam sak och välkomnar er till en spännande kväll!

MALIN www.laddaom.nu – ”Det ska vara kul att vara jag”
ANNA –” FEM guldnycklar – Så blir du en framgångsrik nätverkare”

Kostnad 150 kr per person, begränsat antal platser!
Anmäl dig via anna@annaforsberg.se OCH betalar på swish Miliana AB 123 354 85 26
Skriv namn och ”20 april” i meddelanderaden.

Föreläsningen ges på The Castle – Slottet, Slottsbacken 8 i Gamla stan. Bara det!…

ANNA: ”FEM guldnycklar – Så blir du en framgångsrik nätverkare”
”Våra liv hänger ihop. Du befinner dig i ett sammanhang av människor – nya vänner och gamla bekanta – som har nycklarna till de förändringar du vill göra i ditt liv. När du bestämt dig för ett mål och vill börja agera – då är det dags att bli en professionell nätverkare.
Jag ger dig mina fem framgångsnycklar och berättar om min egen resa. Vi belyser rädslor och upplevda hinder och skapar en lust och passion att gå ut och i våra nätverk förverkliga drömmar.
Anna är:
Förändringsagent, Networkmarketing-strateg och coach

MALIN – Det ska vara kul att vara jag
”Det började med ett vad. Som jag förlorade. Ett galet vad/mål och sedan fick jag helt enkelt ta mig dit. Och det var inte lätt… speciellt eftersom jag levt ”lite safe” i 17 år, även kallat ekorrhjul. Men jag tog mig dit och det som hände längs vägen blev ringar på vatten och ledde till fler saker utanför bekvämlighetens väggar. Jag tror på att våga mer. Prova. Vara nybörjare, lära sig nya saker och bara hänga på, på allt kul som finns därute. Jag tror på att utvecklas.

Föreläsningen är personlig, skakar om och inspirerar. Får dig att tänka till på om du lever och verkligen gör det du vill, om du är i din komfort zon eller ibland vågar lämna den. Om mod att våga prova nytt och mål som är läskigt långt borta men som ändå kittlar gott inom dig. Om motivation, var kommer den ifrån eller, finns den? Om tankar, som ofta ställer till det. Om nuet, tacksamhet och tiden vi alla säger att vi inte har…”

Malin är:
Inspiratör, föreläsare och mental tränare.