24 september, 2014 kl. 12:23 av & inlagd under Organisationsutveckling, Styrelsearbete.

Styrelsebalans växter ständigt och den 24 september presenterades den allra senaste regionen, region Stockholm. Regionen drivs av Christina Elffors-Sjödin och Anna Forsberg.

Båda har valt att engagera sig i Styrelsebalans för att aktivt bidra till en samhällsdebatt och förståelse för betydelsen av att ha balanserade styrelser och ledningar i bolag.
Christina Elffors-Sjödin och Anna Forsberg är ansvariga för Styrelsebalans, Region Stockholm. Båda har valt att engagera sig i Styrelsebalans för att aktivt bidra till en samhällsdebatt och förståelse för betydelsen av att ha balanserade styrelser och ledningar i bolag.

Christina Elffors-Sjödin har lång erfarenhet av ledande befattningar inom förskola/skola och styrelseuppdrag såväl inom bolagssektorn som ideella organisationer. Christina är också kommunpolitiskt engagerad i Stockholm och driver idag eget företag som ledarskapskonsult inom skola och omsorg.

anna-forsberg-miliana-aw-borlangeAnna Forsberg är coach och konstnär verksam i eget företag. Hon har en bakgrund i ledande befattningar inom politik och fackliga organisationer. Anna har bred erfarenhet av styrelsearbete och organisationsutveckling.

Arbetet inom regionen är igång med intervjuer och referenstagning av potentiella nya medlemmar. Utbildningar i styrelsearbete, medlemsaktiviteter och styrelserekryteringar fylls på kontinuerligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor och vill veta mer om vårt arbete inom Styrelsebalans är du välkommen att kontakta oss på följande adress: stockholm@styrelsebalans.com