3 februari, 2015 kl. 9:05 av & inlagd under Inspiration.

Välkommen till en härlig dag för ökad kreativitet & flöde med hjälp av lugn, balanserande MediYoga (medicinsk yoga) och spännande kreativa inslag med Anna Forsberg!

Yoga och meditation är kraftfulla tekniker för att komma i kontakt med din inre kreativitet. Under denna dag lär vi oss också förutsättningarna för att hamna i det spännande tillståndet ”flow”, där allting flyter lätt och du har tillgång till din fulla potentiella kreativitet. Detta är en inspirerande dag där vi strävar mot att komma i kontakt inåt och släppa fram vår egen skapande kraft.

Ett citat från en av våra lärare (Elisabeth Engström) ”Flow finns rent fysiskt inom oss alla, i våra kroppar, och vi kan alltid ta kontakt med flow och vara i det, om vi vet var, när och hur. Har du flow blir du som ett grässtrå i vinden; rotad och stabil följer du mjukt vindens rörelse. Hur hårt det än blåser.”

Under denna dag strävar vi mot detta tillstånd och lär oss att våga släppa taget och lita på processen, vilket gör livet enklare, roligare och mer glädjefyllt samtidigt som du får mer saker gjorda enklare och snabbare.

Vi använder oss av lugn, mjuk MediYoga (medicinsk yoga) som alla kan göra och du anpassar alla övningar efter vad du orkar just nu. Ingen prestation finns i denna yoga.

Under dagen får du också träffa Anna Forsberg som är coach och konstnär. Anna kommer att förse oss med ett par olika övningar för att släppa fram vår egen skapande kraft och komma i kontakt med flödet. Alla kan göra dessa övningar. För att läsa mer om Anna se: www.annaforsberg.se 

Välkommen till en dag för sinnligt skapande & kreativitet!

 

Schema den 14:e feb 2015

09.30-11.30  -MediYoga för kraft, kreativitet & flow

11.30-12.45 – Lunch

12.45-15.15 Kreativt skapande med Anna Forsberg

15 min Paus

15.30-16.00 – Avslutande Meditation

 

Tid: Lördag 14:e februari 2015 kl 09.30-16:00

Pris: 1250 kr inklusive material med yogapass och minne från kreativa inslag

Lärare: Madeleine Wilhelmsson, grundare av YogaMana

Plats: YogaMana yogastudio på Danderydsgatan 2 på Östermalm i Stockholm. Närmaste t-bana är Tekniska Högskolan.

Betalning: Kursavgiften ska vara insatt på bank-giro: 883-4327 (YogaMana) senast 7:e feb. Maila oss för kvitto/faktura. Obs vid faktura till företag läggs moms på kursavgiften.

Anmälan: Du anmäler dig genom att klicka på ”Boka tid” och din kurs som du hittar under datumet för kursens första dag.

Bokningsregler: Anmälan är strikt bindande. Inbetald avgift återbetalas ej.

 

Boka tid »

 

Varmt välkommen till en kreativ dag för kraft, flöde och massor av inspiration!